VONK

Wij zijn er voor starters en young professionals die willen groeien. Voor organisaties die met enthousiast talent willen werken en geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling.

Wij richten ons op talentontwikkeling in Noord-Nederland, de plek waar jouw groei begint bij Vonk.

Actuele vacatures

Traineeships in verschillende werkvelden

Tijdens één van onze hoogwaardige traineeships verdiep je je in jouw werkveld én werk je intensief aan je persoonlijke groei. Hoe wij jou daarbij ondersteunen, lees je hier.

En wil jij nou weten wat een traineeship precies is? Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Ontdek hieronder welk traineeship het beste bij jou past.

Hi!Noord Traineeship

Wil jij als trainee bijdragen aan meer gezondheid en behoud van gezondheidszorg? Het Hi!Noord Traineeship is hét traineeship voor starters die willen bijdragen aan meer gezondheid en brede welvaart.

Als Hi!Noord trainee werk je een jaar lang vanuit het hart van Health Impact Noord aan uitdagingen in het Noord-Nederlandse gezondheidsdomein. Zo werk jij als change agent aan de verandering die nodig is.

New Energy Traineeship

Werk maken van de energietransitie én groeien als persoon en professional: dat is het New Energy Traineeship! Dat de energietransitie een van de grootste uitdagingen is die de mensheid kent en heeft gekend, hoeven we jou niet meer te vertellen. Om deze uitdaging aan te kunnen is kennis en kunde essentieel: energieprofessionals zijn nu meer nodig dan ooit.

Met het New Energy Traineeship leer je in twee jaar tijd de verschillende inhoudelijke aspecten van de energietransitie kennen, werk je aan je persoonlijke groei en geven we samen de energietransitie in Noord- Nederland vorm.

Publieke Professional Traineeship

Je maatschappelijke interesse omzetten in een vlammende start van je loopbaan bij de overheid in Noord-Nederland? Dan is het Publieke Professional Traineeship jou op het lijf geschreven!

Van de energietransitie tot de jeugdzorg, en van wijkontwikkeling tot datagedreven werken: waar jouw interesse ook ligt, tijdens jouw traineeship ga je een avontuur aan met mede-trainees die aan allerlei maatschappelijke thema’s werken.

De Vonkvisie op werk

Wij geloven dat je leert door te werken en het beste werk levert als je continu blijft leren. Onze traineeprogramma’s zijn daarom zo opgebouwd, dat ze aansluiten bij de fase waarin jij zit. Je leert je mede-trainees kennen tijdens een weekend weg en krijgt vanaf de eerste training al handige tools aangereikt waarmee je grip krijgt op jouw opdracht en werkzaamheden. 

Tijdens je traineeship leer je bovendien trainees van andere traineeships kennen, waardoor je je breed ontwikkelt. In alle onderdelen van het traineeprogramma leg je de link tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijk van je opdracht. Zo word je optimaal ondersteund in het uitvoeren van je opdracht en leer je ‘on the job’.

De selectierondes

Sommige traineeships starten elk half jaar, in maart en in september, voor andere traineeships kun je doorlopend solliciteren. Hou via onze LinkedIn, Instagram of website in de gaten welke traineeships van start gaan, zodat jij op tijd kunt solliciteren! 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Dat kan, meld je dan aan voor onze Talent Pool. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!