iPractice

iPractice | Mentale gezondheid bereikbaar voor iedereen die het nodig heeft


Video: https://www.youtube.com/watch?v=hMG6nIbC-eI


Bij iPractice kunnen we je carrière als gezondheidszorgpsycholoog een kickstart geven als online psycholoog. We zijn altijd op zoek naar talent om onze missie mee uit te voeren, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


iPractice is een instelling voor GGZ zorg. Wij bieden online en offline behandeling van klachten als depressie, angst, paniek, trauma, ptss, slaapproblemen, stress of een negatief zelfbeeld. Wij werken 'blended'. Dit betekent dat onze psychologen online behandeling bieden via videoconsult, met aanvullend fysieke verdiepende gesprekken op onze locaties. 100% online behandeling is ook mogelijk. Wij werken oplossingsgericht en richten ons op wat onze cliënten willen verbeteren in hun leven. Wij bouwen aan de veerkracht van cliënten en houden van een positieve benadering. Door onze blended methode hebben we korte wachttijden. 


Ben je geïnteresseerd in onze manier van werken? Overweeg je een carrière in de geestelijke gezondheidszorg? Check onze vacature of neem contact op met Jolien Gesink, Recruiter, via de mail (jolien@ipractice.nl) of telefonisch (+31616037408). Of neem deel aan onze (online) Meet & Greet voor een eerste kennismaking met onze psychologen