Uitschrijven

Uitschrijven

Ben je afgestudeerd en wil je je lidmaatschap beïndigen? Stuur dan een e-mail naar: vip.gmw@rug.nl en geef aan dat je lid-af gemaakt wil worden.

Alumni

Je kunt gratis alumnuslid worden. Op deze manier kun je gemakkelijk in contact blijven met andere afgestudeerde psychologiestudenten. Wij willen graag contact houden met afgestudeerden en andere geïnteresseerden. We zijn een netwerk van psychologiestudenten aan het opbouwen en we vinden het belangrijk dat oud VIP-leden alumnus worden. Het lidmaatschap is onder meer bedoeld om alumni een paar keer per jaar op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen binnen VIP en de faculteit. Het alumnuslidmaatschap biedt interessante bijkomstigheden. Hierbij valt te denken aan uitnodigingen voor reünies, een lustrum of andere in het oog springende activiteiten. Bovendien hopen we alumni bereid te vinden om bijvoorbeeld lezingen, voorlichting en/of workshops te geven. Het staat je natuurlijk volledig vrij om de invulling van dit alumnuslidmaatschap te bepalen. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Voor een alumnus geldt een korting van minstens 15% op alle activiteiten, met uitzondering van de activiteiten in de introductieperiode.

Indien je geïnteresseerd bent in het alumnuslidmaatschap, kun je dat aangeven in het mailtje waarin je aangeeft lid-af te willen worden.

Naast VIP-alumnus kan je ook alumnus worden van de GAP (Groninger Alumniverenging Psychologie). Deze vereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder een alumnidag en (netwerk)borrels. Het eerste jaar is het lidmaatschap gratis, daarna kost het €10,- per jaar. Je kan je aanmelden voor het alumnilidmaatschap bij GAP via deze link.


Onze sponsoren