Bedrijfscontactenstructuur

De bedrijfscontactenstructuur helpt commissies met het behalen van hun acquisitietargets. Ze geven een acquisitietraining en helpen het bestuur met het binnenhalen van acquisitie door bedrijven te benaderen en deals te sluiten.

E-mail: bedrijfscontacten@vipsite.nl

De structuur bedrijfscontacten, ook wel de ‘Tijgers’ genoemd, is er om te helpen met de verschillende vormen van acquisitie binnen VIP. Zo kunnen commissies hulp vragen als blijkt dat de acquisitie niet zo soepel loopt. De structuur zal dan kijken hoe zij deze commissie kan helpen, bijvoorbeeld door een keer mee te gaan met acquisitie lopen of door een stappenplan te maken. Daarnaast organiseert de structuur bedrijfscontacten een acquisitieworkshop waarin uitgebreid wordt verteld wat acquisitie precies is en hoe je het moet lopen. Dit is voor commissies dus een erg interessante en leerzame bijeenkomst. 
Behalve commissieondersteuning houdt de structuur zich ook bezig met de ondersteuning van de bestuursfunctionaris bedrijfscontacten. Zo denken wij mee over nieuwe projecten en over huidige contacten.
Als je vragen hebt voor de structuur bedrijfscontacten of het idee hebt dat jouw commissie hulp nodig heeft bij de acquisitie kun je mailen naar bedrijfscontacten@vipsite.nl. Wij schieten jullie graag te hulp! 

Bedrijfscontactenstructuur 2016-2017

Nynke Kok (2011) -
Mayke Hazelaar (2013) -
Gea Kerkstra (2013) -
Bas Bauer (2014) -
Iris Botermans (2014) -
Thom van den Eshof (2014) -
Anniek Kievitsbosch (2015) -
Britt Bosma (2014) -

Onze sponsoren