Diemensies

Vakgroepsblad psychologie Groningen

Hé psychologiestudent!

Al meer dan 40 jaar is Diemensies het vakgroepsblad voor psychologiestudenten van de RuG. Zes keer in het jaar kun je dit tijdschrift gratis ophalen in de kantines van het Heymansgebouw en de Bloemstraat. Iedere editie staat vol met interessante psychologische artikelen, facultair nieuws, testpanels, VIP-nieuws en interviews met psychologen, docenten en medestudenten. De ene helft is altijd in het Nederlands, en de andere helft in het Engels. Zo kunnen zowel Nederlandse als internationale studenten van de Diemensies genieten.

Wekelijks vergaderen we op de faculteit met veertien hardwerkende redactieleden. Hiervan vormen Ingrid Hekman, Anne Varvik, Phil Hulscher, Ilse Noordhof en Alexander Meijer het bestuur. Ilse Noordhof schiet professionele foto’s voor de omslag en bij de artikelen. De vormgeving en illustraties zijn in goede handen bij onze Minerva studenten: Bram Dirven, Mieke van de Wetering en Roos Cornelius. Alle foto’s en illustraties die je in de Diemensies vindt zijn door dit creatieve team gemaakt. De schrijvers die iedere editie weer hun ideeën met jullie delen zijn Ruud Wassink, Laura Meijer, Yfke van der Ploeg, Anne van Vliet, Tamarinde Haven, Fionneke Bos, Isabelle de Harder en Roos Cornelius.

Wil je reageren op een artikel? Denk je dat jij ook wel een stuk kunt schrijven? Of lijkt het je leuk om te (leren) schrijven bij een ruimdenkende groep studenten? Stuur dan een mail naar diemensies.gmw@rug.nl voor meer informatie. Nieuwe schrijvers zijn het hele jaar door welkom, dus voel je vooral vrij om te reageren!

Ingrid Hekman - Voorzitter
Anne Varvik - Eindredacteur
Phil Hulscher - Penningmeester
Ilse Noordhof - Secretaris
Alexander Meijer - Promotie


Diemensies.jpg

Onze sponsoren