Introductiecommissie

De Introductiecommissie organiseert het introductiekamp en de diësweek. Elk jaar vindt het introductiekamp voor eerstejaarsstudenten plaats aan het begin van het collegejaar zodat zij elkaar en VIP beter kunnen leren kennen. Deze zomer zal het introductiekamp plaatsvinden in Schoonoord. Daarnaast organiseert de commissie ook de Diesweek. Tijdens de Diesweek wordt drie dagen lang de verjaardag van VIP gevierd. De commissie organiseert in deze week ongeveer drie feesten en nog een aantal activiteiten voor overdag. Hierbij kan je denken aan een vossenjacht, of een studiegerelateerde workshop. De commissie is verantwoordelijk voor het vinden van acquisitie, en gaat op zoek naar locaties en sprekers voor de activiteiten en de verschillende feesten. Uiteraard zorgt de commissie ook voor promotie van deze activiteiten. 

E-mail: introductiecommissie@vipsite.nl

Foto_Intro_pagina.jpg

Met trots presenteren wij u de 40e Introductiecommissie 2016-2017, die in het 36e verenigingsjaar der VIP, Studievereniging Psychologie Groningen, een degelijk en verantwoord Introductiekamp gaan organiseren. Deze zeventallige club van afgevaardigden gaat zich hier het komend jaar met de volle 128% voor inzetten. Daarnaast leren we vaak op maandagavond samen in de Heymansbibliotheek.

Wij vinden het een hele grote eer om plaats te mogen nemen in een van de meest mooie commissies van VIP om op je CV te zetten. We zullen onze uiterste best doen om aankomend jaar een status te creëren. Wij organiseren dit degelijke en verantwoordelijke weekend begin september, dus zou u 1 september tot en met 3 september alstublieft in uw agenda kunnen zetten, want dan gaan wij, de 40e Introductiecommissie, uw leven bevorderen.


“Sometimes ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people.”

- Nicholas Sparks


Gerbrich Ferdinands is onze voorzitster. Mevrouw Ferdinands zorgt er met haar leiderschapskwaliteiten en bestuurlijke visie voor dat de Introductiecommissie uitermate presteert. Mevrouw Ferdinands weet menselijk kapitaal maximaal te laten functioneren dankzij perfect uitgevoerde motivatietechnieken.


Iris Suurmond is onze secretaris. Mevrouw Suurmond wijdt haar commissiejaar aan het notuleren en ordenen van onze informatie. Zij zorgt voor de leidraad die ons van voortgang voorziet. Mevrouw Suurmond laat geen informatief beoogd woord ongezien voorbij gaan zonder het op een fluwelen wijze te notuleren.


Marc van Belkum is onze Penningmeester. Meneer van Belkum houdt de financiën van onze commissie bij. Van Belkums inzicht in financiële zaken is cruciaal voor de financiële gezondheid van de commissie. Van Belkum weet activiteiten op een bovenmenselijk niveau te begroten, waardoor er nooit onnodig geld de deur uit gaat.

     

Anne Kuipers is ons hoofd Promotie. Mevrouw Kuipers weet als geen ander hoe je een product aan de man moet brengen. Zij weet als enige hoe belangrijk de doelgroep is in onze vrije handelseconomie. Mevrouw Kuipers hanteert marketingstrategieën die ronduit geniaal zijn. Zij kent de wensen van de klanten al alvorens zij er bewust van worden.


Cas Huisman is ons hoofd Externe contacten. Meneer Huisman onderhoudt alle externe relaties van de commissie. Met zijn verbale vaardigheden zorgt Meneer Huisman voor uiterste transparantie richting onze relaties. Door Huismans duidelijke manier van communiceren weet hij ronduit perfecte contracten op te stellen.


Nikki Thüss behoort tot het doortastende duo dat onze acquisitie binnenhaalt. Mevrouw Thüss weet door middel van haar duidelijke en krachtige manier van communiceren elke sponsor binnen te halen. Elke ochtend om half acht gaat Mevrouw Thüss weer op pad om de beste deals binnen te slepen.


Ruben Naterop maakt het doortastende duo compleet. Meneer Naterop bezit over pure klasse als het gaat om het binnenhalen van acquisitie. Geen sponsordeal is ontoereikend voor deze ware specialist. Geen avond gaat onbesteed voorbij, want Naterop richt zich volledig op zijn vak.


“Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.”

- Michael Jordan

Introductiecommissie 2016-2017

Gerbrich Ferdinands (2013) -
Anne Kuipers (2015) -
Iris Suurmond (2015) -
Marc van Belkum (2015) -
Cas Huisman (2016) -
Ruben Naterop (2015) -
Nikki Thuss (2016) -

Onze sponsoren