Integration committee

Hi allemaal!

Hierbij willen we jullie graag voorstellen aan de meest diverse commissie van Groningen en omstreken, bestaande uit zowel Nederlandse als Internationale studenten.

Kshitij is de getalenteerde jongen uit India die iedereen van glansrijke posters en flyers voorziet, terwijl Martin, als echte gierige Nederlander, ervoor zorgt dat we die nog wel kunnen betalen. Jana is ons Duitse talenknobbeltje die ondertussen in heel Groningen wereldberoemd is door bij iedereen die ons een locatie zou kunnen bieden langs te gaan of te bellen. Om team Duitsland te versterken is daar Sarah, te herkennen aan de laptop die ze elke meeting meeneemt om verwoed al onze uiteraard uitsluitend serieuze opmerkingen bij te houden en zo het bestuur (en stiekem ook onszelf) op de hoogte te houden van wat we eigenlijk allemaal uit hebben gevoerd. Dan hebben we nog Eva, die behalve iedereen nét iets te vaak nét iets te enthousiast van het volgende event op de hoogte stelt, ervoor zorgt dat iedereen zijn werk doet. Althans, dat probeert ze dan. 

De Integration committee van VIP organiseert jaarlijks vier activiteiten met als doel om de integratie tussen Nederlandse en internationale studenten te bevorderen. De Integration committee bestaat dan ook altijd uit zowel Nederlandse als internationale studenten. Deze commissie is vrij in het bedenken van de activiteiten die zij willen organiseren, zolang er maar de mogelijkheid is om met de andere deelnemers in contact te komen. Voorbeelden van activiteiten die de Integration committee de afgelopen jaren heeft georganiseerd zijn een whisky proeverij, een cocktailworkshop en chocolade fondue.

E-mail: integrationcommittee@vipsite.nl

Integration Committee 2016-2017

Eva Hoogvliet (2016) Chairwoman
Sarah Hersping (2016) Secretary
Martin Romkes (2016) Treasurer
Jana Maria Heinen (2016) External Affairs
Kshitij Mor (2016) Promotion
unnamed_1.jpg

Onze sponsoren