Dagreiscommissie

Onze voorzitter Amber is zoals een echte voorzitter hoort te zijn; ze is de bindende factor in onze commissie en als we tijdens de vergadering weer eens afdwalen van een onderwerp horen we: ‘Zullen we weer even vergaderen jongens?’. Maar naast deze serieuze kant heeft Amber ook een hele gezellige kant: van een feestje is ze dan ook zeker niet vies en de foto’s daarvan zorgen achteraf altijd voor veel gelach.


Loes bekleedt de functie van secretaris. Mailtjes lezen en beantwoorden en het notuleren tijdens vergaderingen doet ze dan ook met veel plezier. Ze is een echte stadjer, geboren en getogen in Groningen en woont op kamers in het uitgaanscentrum. Dit kwam vooral erg goed uit tijdens het eerste VIP-feest van dit jaar. Naast de studie Psychologie zet ze zich in als overblijfjuf op een basisschool.


Anne is onze penningmeester en ze is een bezige bij. Met veel toewijding beheert ze onze financiën en daarnaast heeft ze zich het afgelopen halfjaar ingezet voor de Serious Request commissie 2016. Maar vergis je niet, ondanks dat Anne de oudste is van de commissie, houdt ook zij van een feestje op zijn tijd. Ook weten wij door Anne dat crème fraîche een melkproduct is.


De functie van externe contacten wordt vervuld door Ryannah. Ryannah houdt ervan om nieuwe contacten te leggen en deze eigenschap komt dan ook goed van pas als we een instelling of organisatie moeten contacteren. Naast haar studie is ze actief bij Dizkartes en ze werkt bij de kindertelefoon. Maar misschien wel het belangrijkste in haar leven is haar kat Egbert. En ook wij als commissie hebben Egbert stiekem een beetje in onze harten gesloten.


De jongste in de commissie, Sanne, zorgt voor de promotie van onze dagreizen. Posters en flyers worden met veel liefde door haar gemaakt. Amber en zij worden ook wel de gingers van de commissie genoemd. Na een halfjaar heen en weer reizen woont ook Sanne binnenkort op kamers en we hopen dan ook dat we daar snel een keer kunnen crashen.

De dagreiscommissie organiseert 4 dagreizen per jaar naar psychologische instellingen. Dit kunnen instellingen binnen Groningen zijn, maar ook in de rest van Nederland. In het verleden zijn er onder andere dagreizen georganiseerd naar een Tbs-kliniek, een revalidatiecentrum, een consultancybureau en een jeugdgevangenis. De commissie benadert de verschillende instellingen voor een bezoek en onderhoudt het contact met de instelling. Tevens draagt de commissie de verantwoordelijkheid om promotie voor de dagreis te maken en de kaartverkoop te houden.

E-mail: dagreiscommissie@vipsite.nl

Dagreiscommissie 2016-2017

Amber Kroon (2015) Voorzitter
Loes Venema (2014) Secretaris
Anne Klaver (2014) Penningmeester
Ryannah Kroeze (2016) Externe Contacten
Sanne van Dijken (2016) Promotie
unnamed.jpg

Onze sponsoren