Conference of Behavioral and Social Sciences-commissie

De ‘Conference of Behavioural and Social Sciences’ (CoBSS) is opgericht om één keer per twee jaar het interfacultair congres te organiseren. In samenwerking met het Faculteitsbestuur, ODIOM en Sociëtas, probeert CoBSS studenten van verschillende studies van onze faculteit met elkaar te verbinden. Het congres biedt de mogelijkheid voor studenten om hun blik te werpen op de werkvelden en de ontwikkelingen van de andere studies. Op de dag van het congres geven sprekers met verschillende achtergronden hun eigen visie op het centrale thema. Op 3 december 2014 heeft de tweede editie van dit congres plaats gevonden in MartiniPlaza. In de commissie zitten studenten uit alledrie de opleidingen. Als lid van deze commissie ben je onder andere verantwoordelijk voor het regelen van de sprekers, de mensen die workshops komen geven, het afhuren van een locatie en zal je de dag coördineren. Uiteraard draag je ook zorg voor promotie van het evenement. 

E-mail: cobss@rug.nl

DECEMBER 2016, KEEP IN MIND!!

Conference of Behavioral and Social Sciences oftewel CoBSS, zal weer georganiseerd worden in december 2016. Hier kun je deelnemen aan leuke workshops, interessante lezingen waarbij hot topics worden behandeld door jouw favoriete professor of andere interessante sprekers uit het werkveld. En dit allemaal zal plaatsvinden in Groningen, hoe awesome is dat!! Dus verbreed je netwerk, verbreed je kennis en wees onderdeel van dit congres.

CoBSS wordt mede mogelijk gemaakt door 8 getalenteerde studenten die zijn samengesteld uit leden van VIP (Psychologie), ODIOM (Pedagogische wetenschappen) en Societas (Sociologie) van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen.

Hieronder een korte kennismaking met dit zootje (on)geregeld:

Pauline: Regelen staat gelijk aan shotten, oftewel na iedere keer een shotje.

Chantal: Aanleren van het alfabet lukt niet echt, als je de X iedere keer vergeet.

Daniel: Grootste angst een commissie met alleen maar  vrouwen en tevens onze Hugh Hefner.

Esmee: Niks zonder agenda en een fobie voor roltrappen.

Vera: Als enige socioloog bestudeert zij de groep van een afstandje.

Marjan: Na het vormen van de commissie is zij direct naar Hongarije gevlucht.

Nikki: Houdt van hersenen en wacht nog steeds op een recept met pannenkoeken dat ze wel lust.

CoBSS_2_1516.jpg

Conference of Behavioral and Social Sciences 2015-2017

Er zitten geen leden in deze groep

Commissieleden van ODIOM en Sociëtas:

Chantal van Weerden - Secretaris

Esmee Timmer - Promotie

Vera van Deursen - Acquisitie

Marjan Velink - Facultaire Contacten


Onze sponsoren