Almanakcommissie

Lieve Vippers,


Wij hebben groot nieuws… Het is weer zover. Dit jaar zal er weer een almanak van VIP verschijnen! Dit jaarboek zal wederom een nauwkeurig geselecteerde reeks foto’s presenteren van memorabele momenten die wij Vippers dit jaar samen hebben beleefd. Daarnaast heeft dit prachtige boek ook een algemene en zeer belangrijke functie: naast zoetsappige verhalen van de commissies, structuren en Diemensies zal er ook baanbrekende informatie over het VIP bestuur en over de broeder- en zusterverenigingen in te vinden zijn.


Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een internationaal illuster team van vier hardwerkende bikkels! Aan het roer staat de altijd doortastende en goedgeorganiseerde Katja. Onze discussies en weergaloze ideeën worden zorgvuldig op papier genoteerd door onze enige echte Lotte. De dappere Konni bewaakt onze portemonnee en probeert samen met de alerte Machteld de kas te spekken door sponsoren binnen te hengelen. Laatstgenoemde houdt zich daarnaast ook bezig de bekendheid van ons jaarboek te vergroten.


Wij wensen jullie nog een heel mooi jaar bij VIP en wij zijn heel benieuwd naar het resultaat in onze almanak.

Gelieve brandende vragen, commentaar, kritiek en liefdesverklaringen te sturen naar ons e-mailadres. En laat het zeker niet na om mooie plaatjes met ons te delen! De meest spraakmakende zullen we belonen met een mooie plek in onze almanak.

De Almanakcommissie maakt het jaarboek van VIP. Hierin staan onder andere foto’s van alle activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en verhalen van iedere commissie van VIP. Ook schrijven de broeder- en zusterverenigingen van VIP een verhaal voor in het jaarboek en wordt er een overzicht gegeven van de belangrijkste gebeurtenissen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Naast de almanak produceert de commissie ook een Acmanac. Dit is de almanak voor actieve leden. Hierin staan de contactgegevens van de commissieleden en foto’s van iedere commissie. 

E-mail: almanakcommissie@vipsite.nl

Almanakcommissie 2016-2017

Ekaterina Grigorieva (2015) Voorzitter
Lotte Mara Hoogeveen (2016) Secretaris
Machteld Vossen (2016) Promotie & Acquisitie
Konstanze Strohm (2015) penningmeester & Acquisitie
unnamed.jpg

Onze sponsoren