Bestuur 2013-2014


Op 10 september 2013 zijn wij officieel aangenomen als VIP-bestuur 2013-2014. Wij houden ons elke dag bezig met het dagelijks functioneren van de vereniging. Hieronder vallen bijvoorbeeld het begeleiden van commissies, organiseren van activiteiten en natuurlijk het beantwoorden van alle vragen die jullie hebben. We zijn elke werkdag bereikbaar via vip.gmw@rug.nl of via het telefoonnummer 050-3636323. Ook zijn we elke werkdag van 11.00 tot 15.00 aanwezig in het VIP-hok (H.0137).


vip1314_large-9921.jpg


Het VIP-bestuur bestaat uit de volgende enthousiaste personen (van links naar rechts op de foto):

Matthijs (Interne Contacten). Deze sportieve jongen houdt zich bezig met de interne communicatie binnen VIP en zal daar dan ook zo veel mogelijk van zijn energie insteken. 
Rosa (Voorzitter). Zij zal dit jaar de aanvoerder zijn van het team. Zij houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alle bestuursleden gemotiveerd blijven. 
Eize (Penningmeester). Eize is de meest nuchtere bestuurder onder ons en zal dit jaar vooral bezig zijn met al het geld wat VIP dit jaar zal debiteuren en crediteuren. 
Alka (Externe Contacten). Deze ijverige meid is bezig met alles wat betreft communicatie. Ze zal zich dit jaar dan ook storten op het netwerken met alle andere contacten buiten VIP. 
Elsa (Secretaris). Deze fanatiekeling zal zich met volle overgave bezig houden met de administratie van VIP en zal ervoor zorgen dat er niks verloren zal gaan.  

Onze sponsoren