Voluntary work

HUMANITAS

*This vacancy is in Dutch*

Jouw bijdrage als vrijwilliger voor dat ene uurtje in de week kan voor de ander een wereld van verschil maken. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.humanitas.nl/groningen of meld je aan voor de online voorlichting op woensdagochtend in de even weken via 050-3126000 / mip.groningen@humanitas.nl. Kleine moeite, groot effect!

Insta_VIP.png

FRISSE GEDACHTES

*This vacancy is in Dutch*

Beste studenten,

Sinds kort is het platform Frisse Gedachtes gestart. Hier kunnen studenten gratis en anoniem chatten met ervaringsdeskundigen en psychologiestudenten, ook wel buddy's genoemd. Als je meer wilt weten over wat dit platorm precies doet, breng dan een bezoekje aan onze site: www.frissegedachtes.nl

Het platform is opgericht in Nijmegen en gaat erg goed: al meer dan 100 vrijwilligers hebben zich aangemeld, en al een aantal studenten maakt gebruik van ons platform.

Nu willen we Frisse Gedachtes ook landelijk opzetten en dus ook in Groningen! We zoeken daarom nog een aantal mensen die het leuk lijkt om in het lokale bestuur hieraan mee te werken. De taken bestaan o.a. uit het maken van promotie, het organiseren van evenementen en het onderhouden van het contact met andere organisaties.

Nu snap ik dat je natuurlijk nog vol vragen zit over wat het allemaal precies inhoudt, maar dit leggen wij je graag nog eens uit tijdens een Zoom meeting. Heb jij in ieder geval voor nu interesse? Laat het ons weten en stuur een bericht naar frissegedachtes@gmail.com!


PROVINCIE GRONINGEN

Click on the picture above to go to the vacancy of the province of Groningen or copy the following link: https://www.linkedin.com/jobs/view/2434819442/?refId=x9QSSw3KSbqjrdZQn%2B30Pw%3D%3D


Stichting WigWam

*This vacancy is in Dutch*

Klik op bovenstaande foto om naar de website te gaan!


Stichting Neverland

*This vacancy is in Dutch*

Beste student,

Vind jij het leuk om te werken met kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud? Zoek je een leuke ervaring voor in de zomervakantie om nooit te vergeten? Wil je graag je CV verrijken door vrijwilligerswerk te doen voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elk jaar organiseert Stichting Neverland een zomerkamp voor kinderen voor wie een vakantie niet vanzelfsprekend is. De naam Neverland verwijst dan ook naar het land van Peter Pan, een droomwereld waar kinderen kind kunnen zijn en hun alledaagse zorgen kunnen vergeten.

Elk jaar draaien we met bijna dertig vrijwilligers het kamp voor ruim zestig kinderen. Hoewel veel vrijwilligers meerdere jaren meegaan, zoeken we jaarlijks nieuwe vrijwilligers om het verloop op te vangen. Dit jaar loopt het kamp van zondag 8 augustus t/m zaterdag 14 augustus. Heb jij nog geen plannen voor deze week? Meld je dan aan als een vrijwilliger! Dan kun jij mee op een kamp dat niet alleen ontzettend leuk is voor de kinderen, maar ook voor jou!

Lijkt het je leuk om mee te gaan of wil je graag meer informatie? Bekijk onze website www.stichtingneverland.nl!

Hopelijk tot ziens!

Stichting Neverland

Online_flyer_goed_gespeld.jpg

__________________________________________________________________________

*This vacancy is in Dutch*

Klik op onderstaande foto om naar de website te gaan!


*This Vacancy is in Dutch*

Vacature


Vrijwillige vertaler(s) NL-EN voor project + publicatie over DIS

Tijdsinvestering: in overleg, eenmalig of periodiek

Samenvatting project: Het online project DIS is me zal de anonieme ervaringen van een grote groep mensen met DIS delen via social media een website, met als doel een realistische beeldvorming en de bekendheid over DIS te bevorderen, en om mensen met DIS zich gezien en/of minder alleen te laten voelen. (http://dis-is-me.nl

Samenvatting werkzaamheden: Het gaat om het vertalen van teksten zonder jargon van het Nederlands naar het Engels (per e-mail aangeleverd, deadlines in overleg). Tijdens het project komen deze op de kanalen van het project, en daarna in de digitale publicatie die wordt gebruikt in voorlichting, behandeling en scholing.

Planning: start project naar verwachting eerste kwartaal 2022, maar in de aanloopfase hebben we al behoefte aan iemand die ons helpt met vertalen van de eerste aankondigingen.

Contact: Anne Lagemaat (projectleider): 06-14187007 of via dis.is.me.nl@gmail.com


*This Vacancy is in Dutch*