Lentis

Partner van VIP!

*This page is for Dutch-speaking students only*

​​Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als psycholoog goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als psycholoog ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Opleidingsmogelijkheden
Kom je als basispsycholoog bij ons binnen? Dan zijn er binnen Lentis veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen specialiseren. Wij bieden namelijk diverse opleidingsmogelijkheden. Hiermee kun jij je verder specialiseren tot GZ-psycholoog. Vanuit deze functie heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren tot bijvoorbeeld Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog. Bij Lentis hoef je niet de psycholoog te blijven die je bij binnenkomst bent. Er zijn genoeg mogelijkheden om je ambities waar te maken. Voor elke specialisatie zijn er beperkte opleidingsplekken beschikbaar. Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze eigen website: https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen-en-stages/.

Vacatures
Ben je bijna klaar met je studie en alvast op zoek naar een baan om direct te kunnen starten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Lentis biedt als jij straks klaar bent met je studie? Bekijk eens onze vacatures, of schrijf je in voor een reminder via: https://www.werkenbijlentis.nl/vacatures/. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste psycholoog vacatures!