Lentis

Partner van VIP!

*This page is for Dutch-speaking students only*

​​Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als psycholoog goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als psycholoog ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Opleidingsmogelijkheden
Kom je als basispsycholoog bij ons binnen? Dan zijn er binnen Lentis veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen specialiseren. Wij bieden namelijk diverse opleidingsmogelijkheden. Hiermee kun jij je verder specialiseren tot GZ-psycholoog. Vanuit deze functie heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren tot bijvoorbeeld Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog. Bij Lentis hoef je niet de psycholoog te blijven die je bij binnenkomst bent. Er zijn genoeg mogelijkheden om je ambities waar te maken. Voor elke specialisatie zijn er beperkte opleidingsplekken beschikbaar. Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze eigen website: https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen-en-stages/.

Vacatures
Ben je bijna klaar met je studie en alvast op zoek naar een baan om direct te kunnen starten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Lentis biedt als jij straks klaar bent met je studie? Bekijk eens onze vacatures, of schrijf je in voor een reminder via: https://www.werkenbijlentis.nl/vacatures/. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste psycholoog vacatures!


Beschikbare vacatures

Psycholoog autisme team 

∙ Afdeling: Autisme Team Noord-Nederland 

∙ Standplaats: Hoogeveen 

∙ Fulltime/parttime: 24-36 uur 

∙ € 3.306 - € 4.981 

∙ Dienstverband: tijdelijk (zwangerschapsvervanging) 

∙ Startdatum: in overleg 

Als psycholoog… 

∙ ga je werken met een interessante, diverse doelgroep waarbij verschillende psychische  problemen een rol spelen; 

∙ pas je maatwerk toe in de behandeling van jouw cliënten; 

∙ kom je te werken in een jong, kundig en veelzijdig team waarin je jezelf verder kunt  ontwikkelen. 

Daarom is Jonx de plek voor jou 

Je komt te werken in het kind- en jeugdteam van ATN Hoogeveen. Jouw werk is erg gevarieerd. In de  eerste plaats natuurlijk omdat iedere jeugdige met een autismespectrumstoornis (ASS) weer anders is,  maar ook omdat je vaak te maken krijgt met co-morbiditeit, zoals angst, depressie of trauma. Het  individuele behandelaanbod richt zich onder andere op psycho-educatie, emotieregulatie,  gedragsverandering en het vergroten van zelfwaardering. We maken o.a. gebruik van CGT en EMDR.  Daarnaast wordt het systeem van de jeugdige ook actief bij de behandeling betrokken. Op individueel  niveau van de cliënt ga jij onder anderen bijdragen aan meer kennis en begrip in de samenleving als  het gaat om mensen met een ASS. Je komt te werken in een bevlogen team dat passie heeft voor het  werk. Naast het uitdragen van professionaliteit in het werk, vinden zij het belangrijk om binnen het  team ruimte te creëren voor gezelligheid en persoonlijk contact.

Meer informatie kan je vinden op Vacature Psycholoog autisme team bij Lentis in Hoogeveen (werkenbijlentis.nl)