Empower

Vacature WO-Psycholoog met internationale affiniteit
24 tot 36 uur | Groningen

Groningen verwelkomt jaarlijks duizenden buitenlandse studenten en expats. Naast het verzilveren van talenten en werken aan nieuwe uitdagingen is het voldoen aan hoge verwachtingen in een vreemde omgeving belastend. Psychische problematiek komt veel voor binnen deze doelgroep: problematiek wordt vaak juist dan zichtbaar, en de beschikbaarheid van steun is beperkt.

Empower heeft zich gespecialiseerd in de hulp aan deze groep cliënten. Onze behandelaars hebben een buitenlandse achtergrond, of een affiniteit met andere landen, talen en culturen. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.empower-pt.nl


Functieomschrijving

WO-Psycholoog: Onder regie van onze Klinisch Psychologen werk je als medebehandelaar in de ambulante GB-GGZ en S-GGZ.

Over jou

  • Je bent een gedreven en leergierige professional, geïnteresseerd in mens en cultuur
  • Naast de inhoud wil je bijdragen aan een positieve werksfeer op een plek waar weook gezelligheid belangrijk vinden.
  • Je hebt goede tot uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Je denkt actief mee over de verbetering van werkprocessen en de kwaliteit van onze therapie.
  • Je bent in staat om in het Nederlands en in ieder geval in het Engels therapie te geven.
  • Als je therapie in andere talen naast Nederlands en Engels kunt geven is dat een grote pré.


Werken bij ons
Je komt te werken in een klein en hecht team, bestaande uit meerdere klinisch psychologen GZ-Psychologen, WO-Psychologen en psychiaters. Daarnaast werken we met veel verschillende non-verbale therapeuten samen, zodat we een voor iedere cliënt passend behandelplan kunnen aanbieden.

Werken bij Empower betekent veel individuele vrijheid om je werk in te richten, zowel praktisch als inhoudelijk. Dit betekent dat verantwoordelijkheden zo veel mogelijk bij onze teams en individuele behandelaars liggen.

We werken bewust zonder contracten met ziektekostenverzekeraars. Deze keuze hebben wij gemaakt om onze behandelaren zo veel mogelijk administratie te besparen én meer vrijheid te geven om de therapie op elke cliënt persoonlijk af te stemmen.

Regelmatig houden wij overleggen om de voortgang van therapieën te bespreken. Daarnaast is er veel ruimte voor intervisie en deskundigheidsbevordering.


We onderscheiden ons op deze punten

  • We bieden vrijblijvende kennismakingsgesprekken aan zodat cliënten samen met ons kunnen beoordelen of er een "match" is en we iemand in behandeling kunnen nemen. Deze werkwijze draagt bij aan onze ambitie om een optimaal uitgangspunt te creëren voor cliënt, werknemer en werkgeverschap.
  • We werken op basis van vertrouwen in plaats van controle, er is veel ruimte voor eigen input en onze besluitvorming gebeurt waar mogelijk gezamenlijk.


Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
De WO-Psycholoog functie is ingeschaald in FWG-60.
Daarnaast ontvang je een persoonlijk opleidingsbudget van € 3000 / jaar bij 1 fte.


Neem contact met ons op!
Wil je vrijblijvend met een van onze behandelaars praten over het werken bij Empower? Dan kun je contact opnemen met Klinisch Psycholoog Koen Koster via k.koster@empower-pt.nl of 06-13261101.


Voor meer informatie over de vacature of om te solliciteren, kun je contact opnemen met onze algemeen directeur Hennita de Jager: h.dejager@empower-pt.nl