Graduates

Lentis

Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als psycholoog goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als psycholoog ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Opleidingsmogelijkheden
Kom je als basispsycholoog bij ons binnen? Dan zijn er binnen Lentis veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen specialiseren. Wij bieden namelijk diverse opleidingsmogelijkheden. Hiermee kun jij je verder specialiseren tot GZ-psycholoog. Vanuit deze functie heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren tot bijvoorbeeld Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog. Bij Lentis hoef je niet de psycholoog te blijven die je bij binnenkomst bent. Er zijn genoeg mogelijkheden om je ambities waar te maken. Voor elke specialisatie zijn er beperkte opleidingsplekken beschikbaar. Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze eigen website: https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen-en-stages/.

Vacatures
Ben je bijna klaar met je studie en alvast op zoek naar een baan om direct te kunnen starten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Lentis biedt als jij straks klaar bent met je studie? Bekijk eens onze vacatures, of schrijf je in voor een reminder via: https://www.werkenbijlentis.nl/vacatures/. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste psycholoog vacatures!

________________________________________________________________________________________________________

Wij zoeken

Psychodiagnostisch medewerkers in Groningen (di). Voor deze functie is een afgeronde Bachelor in de Psychologie (WO) vereist. Wij zijn op zoek naar pro-actieve collega's die zelfstandig kunnen werken, zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden hebben, een kennis hebben van psychiatrie, verbanden kunnen leggen, om kunnen gaan met feedback en analytisch kunnen denken.

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het afnemen van beperkte psychodiagnostische interviews bij volwassenen en de verslaglegging daarvan in samenwerking met een psychiater. Rijbewijsbelang.nl biedt onafhankelijke diagnostiek, maar geen behandeling. In deze functie kenmerkt de relatie met de cliënt zich meer als beoordelaar dan behandelaar. Wij zoeken daarom een collega die niet alleen affiniteit en vaardigheid heeft op het terrein van diagnostiek, maar eveneens beschikt over het vermogen en de bereidheid zich te voegen in de rol van onafhankelijk beoordelaar.

Wij bieden

Een leerzame functie binnen een zeer goed aangeschreven diagnostische instelling. Het aantal te werken uren in overleg ongeveer 8 uur per week, met mogelijkheden tot uitbreiding indien je ook in Zwolle kunt werken. De werkzaamheden kunnen deels vanuit huis worden verricht. De samenwerking wordt op freelance basis aangegaan. Een ideale baan om te combineren met je Masterstudie!

Solliciteren

U kunt uw korte motivatiebrief, voorzien van CV, indienen via de website van Indeed door op het bovenstaande logo van RijbewijsBelang te klikken. 

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.rijbewijsbelang.nl.

Parttime uren: 8 per week