Graduates

LENTIS

*This vacancy is in Dutch*

Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als psycholoog goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als psycholoog ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Voor meer informatie klik hier

_________________________________________________________________________

BELSIMPEL CORPORATE RECRUITER

*This vacancy is in Dutch*

__________________________________________________________________________

BELSIMPEL HR SPECIALIST

*This vacancy is in Dutch*

.

Ben jij bijna klaar met je studie en op zoek naar een veelzijdige functie op het gebied van HR? Bij Belsimpel zijn we op zoek naar een HR specialist op het gebied van Talent & Recruitment. Je houdt je niet alleen bezig met het gehele wervingsproces, maar je krijgt ook veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor je eigen HR-projecten. Of je nu bezig gaat met talentontwikkeling, hoe we Belsimpel nóg beter op de arbeidsmarkt kunnen zetten of het optimaliseren van onze HR-processen, de invulling van deze projecten bepaal je helemaal zelf. Je werkt veel samen met collega's uit andere teams, externe partijen en verenigingen en organiseert regelmatig trainingen of events. In deze rol krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op gebied van HR en is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is ook mogelijk om naast je studie te starten in een parttime functie om na je afstuderen fulltime door te stromen!

Meer weten of solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijbelsimpel.nl

__________________________________________________________________________

SYNAEDA PSYCHO MEDISCH CENTRUM BASISPSYCHOLOOG

*This vacancy is in Dutch*

Basispsycholoog 

Synaeda Psycho Medisch Centrum is een instelling voor specialistische en basis geestelijke  gezondheidszorg. Het is een kleinschalig behandelcentrum, dat sinds 1 januari 2008 bestaat. Bij  Synaeda Psycho Medisch Centrum zijn de lijnen kort, is de behandeling op maat en staan de drie  pijlers psyche, voeding en bewegen centraal. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn bij ons  belangrijke uitgangspunten in de behandeling van onze patiënten. 

In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een basispsycholoog die bij  gebleken geschiktheid op termijn de GZ-opleiding bij ons kan gaan volgen.  

Basispsycholoog 

24 – 32 uur 

Kerntaken: 

- Intakes voor psychologische/gedragstherapeutische behandelingen. 

- Psychologische diagnostiek en testonderzoek. 

- Een bijdrage leveren in de praktijkbegeleiding van (GZ)-psychologen in opleiding. - Behandelen van vrijwel alle veel voorkomende psychiatrische problematiek. - Onderhouden van contacten met relevante derden. 

Wij vragen: 

- Bevlogenheid, flexibiliteit, betrokkenheid en enthousiasme. 

- Je bent BIG geregistreerd als GZ-Psycholoog, of je bent een basispsycholoog die hier op  termijn voor opgeleid wil worden.  

- Je bent iemand die breed inzetbaar is op zijn/haar vakgebied, met een voorkeur voor  (cognitief) gedragstherapeutische behandelingen, EMDR en/of schematherapie, zowel in  groepsverband als individueel. 

- Ervaring met EMDR, dan wel hiervoor opgeleid willen worden is een pré. - Je hebt een goede kennis van psychodiagnostiek en evidence-based behandelmethoden  en werkt conform de laatste richtlijnen. 

Wij bieden: 

- Een verantwoordelijke baan als behandelaar binnen een enthousiast en plezierig team  van hulpverleners en ondersteunend personeel. 

- Salaris wat recht doet aan je opleiding en ervaring. Wij volgen minimaal de CAO-GGZ. - Ruimte voor eigen specialisaties, initiatieven en ontplooiing, door een gunstig  opleidingsklimaat.

Heb je interesse? 

Heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie? Bel dan met mevr. N. Leemans, Klinisch  psycholoog en teamleidster, via Tel; 0513 – 619290 

Wij zien je reactie graag tegemoet.  

Je brief met Curriculum Vitae kun je naar Synaeda sturen: 

Synaeda Psycho Medisch Centrum Heerenveen 

T.a.v. Mevr. N. Leemans 

Kastanjelaan 1A 

8441 NC Heerenveen 

of per e-mail: o.v.v. van vacature basispsycholoog Heerenveen via heerenveen@synaeda.nl

__________________________________________________________________________

Synaeda Digitale Poli 

*This vacancy is in Dutch*

Wij zoeken nieuwe collega’s op onze digitale poli. Heb jij na je opleiding zin om direct aan de slag te gaan? Wij zijn een jong en innovatief team en bieden een gezellige werkplek, met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Jouw frisse blik en verse kennis wordt gewaardeerd en er is ruimte voor jouw input en ideeën. Ben je nieuwsgierig? Bekijk onze vacature (klik op het logo).

​__________________________________________________________________________​

Medewerker aanmeldteam Psycholoog.nl

*This vacancy is in Dutch*

Ben jij in de eindfase van jouw Psychologie master of opleiding Toegepaste Psychologie, of ben je net afgestudeerd? Vind jij het leuk om door gesprekken te achterhalen waarbij iemand hulp zoekt? En wil jij doorgroeien als zelfstandig behandelaar? Solliciteer dan nu als medewerker aanmeldteam van Psycholoog.nl!

Nu reageren 

 • locatie
  Groningen
 • dienstverband
  Fulltime, parttime
 • branche
  Gezondheidszorg
 • contract
  Nuluren

In deze functie

Je gaat werken voor het platform Psycholoog.nl. Dit platform is vernieuwd en heeft daarmee ook een andere formule. Mensen met mentale klachten kunnen hier terecht voor therapie, informatie en zelftesten. Wij bieden een gemakkelijke manier aan om hulpzoekenden te koppelen aan een hulpverlener die bij ze past. Dit kunnen psychologen of coaches door het hele land zijn. Op onze website staat ook een telefoonnummer waar mensen naartoe kunnen bellen met een hulpvraag. En daar kom jij om de hoek kijken.

Wat ga je doen?

 • Telefonische screening uitvoeren bij cliënten met een hulpvraag;
 • Hulpzoekenden verbinden aan de juiste psycholoog of coach;
 • Afspraken inplannen in ons agendasysteem;
 • Aanmeldingen verwerken van hulpverleners die zich willen aansluiten bij het platform;
 • Vragen beantwoorden van (potentiële) cliënten en hulpverleners, per mail of telefonisch;
 • Praktische ondersteuning bieden aan psychologen van de eigen praktijk;
 • Actief meedenken over verbetering van interne processen.

Wat krijg je van ons

Je krijgt een goed salaris en bepaalt zelf hoeveel dagen je wilt of kan werken. Je bent onderdeel van een nieuwe formule en je kunt meedenken in het uitbouwen van het platform en de praktijk. Daarnaast kun je ervaring opdoen in gespreksvoering. Tot slot bieden wij jou de mogelijkheid om op termijn door te groeien als online behandelaar binnen onze eigen praktijk.

Mogelijke overige taken

Ingevulde seizoensscan (vragenlijst) analyseren en deze telefonisch of per videobellen bespreken met de cliënt.

Wat vragen wij van jou

 • Je bent in de eindfase van een Psychologie master of opleiding Toegepaste Psychologie óf je bent net afgestudeerd;
 • Je bent sensitief en meelevend in het contact met cliënten, maar bent ook pragmatisch ingesteld en oplossingsgericht;
 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar;
 • Je woont in Groningen of bent bereid hier naartoe te reizen. 

Samen werken bij Professional Partners

Interesse? Solliciteer dan nu! Stuur je cv naar Joris van Essen, 
e-mail: joris@psycholoog.nl, bel 06-18052427!