Graduates

LENTIS

*This vacancy is in Dutch*

Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als psycholoog goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als psycholoog ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Voor meer informatie klik hier

_________________________________________________________________________

BELSIMPEL CORPORATE RECRUITER

*This vacancy is in Dutch*

__________________________________________________________________________

BELSIMPEL HR SPECIALIST

*This vacancy is in Dutch*

.

Ben jij bijna klaar met je studie en op zoek naar een veelzijdige functie op het gebied van HR? Bij Belsimpel zijn we op zoek naar een HR specialist op het gebied van Talent & Recruitment. Je houdt je niet alleen bezig met het gehele wervingsproces, maar je krijgt ook veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor je eigen HR-projecten. Of je nu bezig gaat met talentontwikkeling, hoe we Belsimpel nóg beter op de arbeidsmarkt kunnen zetten of het optimaliseren van onze HR-processen, de invulling van deze projecten bepaal je helemaal zelf. Je werkt veel samen met collega's uit andere teams, externe partijen en verenigingen en organiseert regelmatig trainingen of events. In deze rol krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op gebied van HR en is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is ook mogelijk om naast je studie te starten in een parttime functie om na je afstuderen fulltime door te stromen!

Meer weten of solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijbelsimpel.nl

__________________________________________________________________________

RijbewijsBelang

*This vacancy is in Dutch*

Wij zoeken

Psychodiagnostisch medewerkers in Groningen (di). Voor deze functie is een afgeronde Bachelor in de Psychologie (WO) vereist. Wij zijn op zoek naar pro-actieve collega's die zelfstandig kunnen werken, zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden hebben, georganiseerd zijn, een kennis hebben van psychiatrie, verbanden kunnen leggen, om kunnen gaan met feedback en analytisch kunnen denken.

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het afnemen van beperkte psychodiagnostische interviews bij volwassenen en de verslaglegging daarvan in samenwerking met een psychiater. Rijbewijsbelang.nl biedt onafhankelijke diagnostiek, maar geen behandeling. In deze functie kenmerkt de relatie met de cliënt zich meer als beoordelaar dan behandelaar. Wij zoeken daarom een collega die niet alleen affiniteit en vaardigheid heeft op het terrein van diagnostiek, maar eveneens beschikt over het vermogen en de bereidheid zich te voegen in de rol van onafhankelijk beoordelaar.

Wij bieden

Een leerzame functie binnen een zeer goed aangeschreven diagnostische instelling. Het aantal te werken uren in overleg is ongeveer 10 uur per week, met mogelijkheden tot uitbreiding indien je ook in Zwolle wil werken. De werkzaamheden kunnen deels vanuit huis worden verricht. De samenwerking wordt op freelance basis aangegaan. Een ideale baan om te combineren met je Masterstudie!

Solliciteren

Je kunt vóór 15 juni een korte motivatiebrief, voorzien van CV, indienen via de website van Indeed: https://nl.indeed.com/vacature-bekijken?t=psychodiagnostisch+medewerker+groningen+en+eventueel+zwolle&jk=1d09931ee53a685e&_ga=2.170692194.372388655.1607942393-846386836.1596463308

Je kunt ook op onderstaand logo klikken om direct naar de website van Indeed toe te gaan.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.rijbewijsbelang.nl.

Parttime uren: +-10 per week met mogelijk tot uitbreiding indien je ook naar Zwolle kunt reizen.