Bijlessen

Geschiedenis

De Bijlespartner is in 2011 opgericht door Jasper van Aalst. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de VU viel hem vaak op dat studenten tussen wal en schip dreigden te vallen. De oorzaak is dat hun talenten niet aansluiten bij alle aspecten van een brede opleiding zoals Bedrijfskunde, waar tal van vakken als statistiek en filosofie aan bod komen. Ook waren de bijlessen van concurrenten of zelfstandige bijlesdocenten vaak relatief duur voor studenten. De Bijlespartner probeert studenten te helpen bij het overkomen van hun struikelvakken, tegen een aantrekkelijke prijs. De Bijlespartner is momenteel actief op 8 universiteiten in Nederland.

Docenten

De bijlessen van De Bijlespartner worden gegeven door goede docenten, die zelf aan de opleiding studeren of dit hebben gedaan. Ze blinken uit in het vakgebied, en hebben minstens een 8 gehaald voor het vak toen ze dit zelf volgden. Door hun persoonlijke ervaring met de stof en met lesgeven, zijn zij bij uitstek geschikt om jou verder te helpen.

Lesmateriaal

De lessen worden altijd gegeven aan de hand van nauwkeurig samengesteld lesmateriaal, om de theorie op een duidelijke manier over te kunnen brengen. Daarnaast zijn bij deze lesboekjes ook altijd oefenopgaven met uitwerkingen bijgevoegd, om maximaal te presteren. Groepen van normale bijlessen hebben een omvang tussen de 5 en 15 deelnemers. Colleges kunnen soms groter zijn.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.debijlespartner.nl 

Onze sponsoren