Events

Op maandag 4 maart organiseren wij in samenwerking met Matchis een Denk Tank over gender-specifieke verschillen in stamceldonateurs!

 

Matchis is de stichting voor stamceldonatie in Nederland. De stichting heeft de afgelopen jaren een enorme groei in donateurs meegemaakt, maar kampt met een terugkerend probleem. Het meerendeel van de aangemelde donateurs zijn vrouwen. Matchis wil hier wat aan veranderen en heeft jouw hulp nodig! Wil jij meedenken over welke mogelijke gender-specifieke verschillen deze scheve donateur-verdeling kan veroorzaken? En heb jij creatieve ideeën voor technieken die Matchis kan toepassen om meer mannen te bereiken en te werven? Meld je aan voordat de Denk Tank vol zit en draag bij aan het beleid van Matchis in nederland!

 

Een Denk Tank is een evenement waarbij jij de kans krijgt om je kennis toe te passen in de praktijk. Een bedrijf, stichting of organisatie legt een casus of probleem voor die jij dan met jouw kennis en ervaring vanuit de psychologie mag oplossen. Jouw ideeën worden meegenomen door het bedrijf en toegepast in het beleid. Vind jij het leuk om jezelf uit te dagen en wil je de kans krijgen om het bedrijfsleven te laten zien wat jij in petto hebt? Meld je aan voor de Denk Tank!

 

De Denk Tank zal plaatsvinden in lokaal Hv.320 van het Heymansgebouw. We beginnen 18:30, tot dan!