Diesweek

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 aug. 2017 16:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Organisator
Diescommissie 2016-2017
Van
28 aug. 2017 11:00:00
Tot
31 aug. 2017 04:00:00
Locatie
Groningen

Diesweek

LET OP! Dit evenement kost maximaal €25,-

  • Je aanmelden voor de Diesweek en het introductiekamp kan vanaf 1 juni om 12:00 uur. Daarvoor moet je eerst lid worden van VIP, dat kan hier.  Voor meer informatie die belangrijk is voor jou, als aankomend psychologiestudent, kun je deze pagina bezoeken.  
  • Deelname aan de Diesweek zal maximaal €25 per persoon gaan kosten. Dit bedrag wordt na de Diesweek van je rekening geschreven. Hier wordt je van tevoren altijd van op de hoogte gesteld. 

Lieve aankomende psychologiestudent,

Komende zomer ga je beginnen aan de meest awesome studie van Groningen: Psychologie. Een studie waar jij mensen steeds beter leert begrijpen, en zij jou hopelijk ook. Om jouw studententijd als psychologiestudent zo goed mogelijk in te leiden, organiseren wij een epische Diesweek. Dit is een week vol leuke activiteiten en feesten, waarbij je niet alleen nieuwe vrienden, maar ook jouw studieplek voor de komende jaren zal leren kennen. Daarnaast is er ook een introductiekamp in Schoonoord om de week zo goed mogelijk af te sluiten. Op deze manier leer je gemakkelijk je medestudenten kennen om een heerlijke studietijd mee te gaan beleven. Deze week is van 28 augustus tot en met 30 augustus en het kamp is van 1 tot en met 3 september. We hopen je te zien in de Diesweek en het introductiekamp. 

Liefs,

De Dies/Introductiecommissie VIP

Check ons Facebookevenement om op de hoogte te blijven!

 

Onze sponsoren