Introductiekamp

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 aug. 2017 16:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Introductiecommissie 2016-2017
Van
1 sep. 2017 12:00:00
Tot
3 sep. 2017 18:00:00
Locatie
Schoonoord, Drenthe

Introductiekamp

LET OP! Dit evenement kost maximaal €40,-

  • Op 1 juni om 12:00 uur opent op deze pagina de inschrijving voor het Introductiekamp van VIP! Om je in te schrijven moet je eerst VIP-lid zijn. Ben je dat nog niet? Volg dan de stappen op deze pagina.  
  • De kosten van het Introductiekamp bedragen maximaal €40. Dit bedrag zal na het plaatsvinden van het introductiekamp van je rekening worden geschreven. Je zult hier van tevoren per e-mail van op de hoogte worden gesteld. 

Lieve aankomende psychologiestudent,

Komende zomer ga je beginnen aan de meest awesome studie van Groningen: Psychologie. Een studie waar jij mensen steeds beter leert begrijpen, en zij jou hopelijk ook.

Om jouw studententijd als psychologiestudent zo goed mogelijk in te leiden, organiseren wij een epische Diesweek. Dit is een week vol leuke activiteiten en feesten, waarbij je niet alleen nieuwe vrienden, maar ook jouw studieplek voor de komende jaren zal leren kennen.

Daarnaast is er ook een introductiekamp in Schoonoord om de week zo goed mogelijk af te sluiten. Op deze manier leer je gemakkelijk je medestudenten kennen om een heerlijke studietijd mee te gaan beleven. Deze week is van 28 augustus tot en met 30 augustus en het kamp is van 1 tot en met 3 september. Begin juni gaan de inschrijvingen voor het introductiekamp en de Diesweek open. Inschrijven voor het introductiekamp kan dan op deze pagina.

We hopen je te zien in de Diesweek.

Liefs,

De Dies/Introductiecommissie VIP

Check ons Facebookevenement om op de hoogte te blijven!

Onze sponsoren