Event committee

De Event committee van VIP organiseert ieder jaar twee activiteiten die beiden een weekend in beslag nemen. De eerste activiteit is een Liftwedstrijd, die plaatsvindt in het tweede weekend van december. De Event committee mag zelf de bestemming van de liftwedstrijd bepalen. De afgelopen jaren is de liftwedstrijd naar onder andere grote steden als Parijs en Berlijn geweest, maar ook naar kleinere steden als Heidelberg en Trier. 
De tweede activiteit die de Event committee organiseert is de Batavierenrace. De Batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld en deze hardloopwedstrijd vindt elk jaar plaats rond eind april. De wedstrijd start in Nijmegen op vrijdagnacht om 00.00 uur en eindigt op zaterdag in de namiddag op de campus van de universiteit in Enschede. 
De Event committee komt voor de Liftwedstrijd in contact met hosteleigenaren in het buitenland en reserveert een bus voor de terugreis. Voor de Batavierenrace regelt de Event committee een trainer en zorgt ervoor dat alles tijdens het weekend in goede banen verloopt.

E-mail: eventcommittee@vipsite.nl

Onze sponsoren