Carrièrepagina

Carrièrepagina

Als Psychologiestudent ben je breed opgeleid. Wanneer je de studie hebt afgerond kun je terrecht komen bij verschillende bedrijven en instellingen. Het is handig om je tijdens de studie al te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die je hebt wanneer je aan het werk gaat. VIP helpt jou hierbij door studiegerelateerde activiteiten aan te bieden. Kom bijvoorbeeld langs op een carrièreavond om ervaringen van afgestudeerde psychologen te horen en tips te krijgen over het inrichten van je loopbaan of ga mee op dagreis naar een instelling waar jij later terrecht zou willen komen. 

Regelmatig ontvangt VIP vacatures van bedrijven die opzoek zijn naar psychologiestudenten of updates over actuele zaken die spelen binnen de universiteit. Via deze pagina op de website zal VIP je op de hoogte houden van zaken die te maken hebben met studie & carrière. 

Career Services

In samenwerking met Next is het Talent & Career Center gestart met het geven van korte gratis workshops en CV-checks in de UB. Tegenwoordig zijn Next en het Talent & Career Center samengegaan als Career Services. Career Services is een samenvoeging van alle carrièregerichte activiteiten die verbonden zijn aan de RUG, dus ook die van VIP. Door op onderstaande link te klikken kun je een overzicht zien van de geplande workshops en CV-checks voor deze zomer van Career Services.

www.rug.nl/careerservices

Onze sponsoren