Carrière

Carrièrepagina

Tijdens je studie Psychologie word je breed opgeleid, waardoor je na je studie bij veel verschillende bedrijven en instellingen terecht kan komen. We merken dat het voor veel studenten lastig is om een keuze te maken tussen alle verschillende richtingen die Psychologie te bieden heeft. Ook is de stap tussen de theorie uit je studieboeken en het toepassen in de praktijk soms nog erg groot. Het is handig om je tijdens de studie al te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die je hebt wanneer je aan het werk gaat. Met deze carrièrepagina hopen wij je op verschillende manier te kunnen laten oriënteren met de arbeidsmarkt.

Vacatures

Regelmatig ontvangt VIP vacatures van bedrijven of instellingen die op zoek zijn naar psychologiestudenten. Dit kan gaan om een fulltime/parttime baan nadat je afgestudeerd bent, maar ook om vacatures voor vrijwilligerswerk en andere relevante bijbaantjes als Psychologiestudent. Klik hier voor een overzicht van de huidige vacatures.

Externe activiteiten

Naast alle (studie-gerelateerde) activiteiten die VIP organiseert, zijn er ook andere evenementen die interessant kunnen zijn voor psychologiestudenten. Hier vind je een (aantal) evenement(en) die zeker de moeite waard is/zijn om even te bekijken.


Database

Om de stap tussen je studie en het werkveld te verkleinen, heeft VIP een database opgesteld. In deze database zijn personen opgenomen met relevante werkervaring binnen Psychologie. Zij bieden je de mogelijkheid om contact op te nemen voor meer informatie, een meeloop-dag of eventueel een (kleine) stage. Klik hier om de database te openen. Wil je meer informatie over de contactgegevens, stuur dan een e-mail naar het VIP-bestuur (vip.gmw@rug.nl).

Onze sponsoren